Corgi valp finn

Welsh Corgi Cardigan tispe valp – Finn.no

Welsh Corgi Cardigan tispe valp | FINN torget

20. jan. 2023 — Welsh Corgi Cardigan tispevalp, født 01.12.2022, leveringsklar fra 26. januar. Leveres med chip, helsebok, vaksina og valpepakke.

Vi i Garm de Canario kennel har en nydelig jente på 3 måneder for salg til riktig hjem.Valpene er etter Cadial’s Big Gift to GarmDeCanario & Cadial’s Fabulous one.Hos oss blir valpene godt sosialisert og får mye miljøtrening og kjekke opplevelser, de skal være godt rustet for verden som venter dem. Mor har tidligere hatt et kull hvor alle valpene er friske, sosiale flotte hunder. Valpene er registrert i NKK, Chippet, Vaksinert ved 8 og 12 uker, ormekur behandlet x5, veterinær attest og valpepakke. Vi ønsker stabile etablerte hjem, som ønsker en valp som aktiv familie hund og trenings partner.Man skal ha satt seg inn i rasen før man tar kontakt.I første omgang ønsker vi at interesserte skriver litt om seg selv og hva man kan tilby.Skriv gjerne om du/dere har erfaring med hund, erfaring med denne typen hund og dens behov. Hvor dere bor og alder på familie medlemmer. Hva man ønsker i en hund og hvordan hverdagen ser ut for valpen, også når den er voksen. Legg gjerne ved et telefonnummer du kan kontaktes på.

welsh corgi cardigan valper – FINN.no

welsh corgi cardigan valper | FINN torget

11. feb. 2023 — Welsh Corgi Pembroke valper født 02.01.23 leverings klare 02.03.23 se Instagram : todd_og_trixi for nye bilder og videoer.

Welsh Corgi Cardigan valper født 9/10.11.2022Leveringsklare fra 5.01 Mor: Torefjell’s Thelma Far: Saffelaffen’s Cheessandwich 1 ledig hannvalpene blir levert med valpepakke, vaksine, chippet og registrert i NKK Ta kontakt på melding her eller til 47178757 ved interesse

Valp til salgs | FINN Torget

6. feb. 2023 — … bli parret i løpet av uke 6/7 Er corgi rasen for deg ta kontakt på telefon for en prat. … Leveringsklare Siberian/ Alaska husky valper.

Du finner 2741 annonser som inneholder ordet “valp” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Welsh Corgi Cardigan tispevalp. RESERVERT. – FINN.no

Welsh Corgi Cardigan tispevalp. RESERVERT. | FINN torget

for 5 døgn siden — Kennel Analog Vi har en leveringsklar jente grunnet avbestilling ! Alle valpene fra oss vokser opp sammen med oss og er godt vant til …

Welsh Corgi Cardigan tispevalp, født 01.12.2022, leveringsklar fra 26. januar. Leveres med chip, helsebok, vaksina og valpepakke. Ved interesse ta kontakt.

Welsh Corgi Pembroke valper | FINN torget

Welsh Corgi Pembroke valperNå er det bare to tisper igjenTo tisper og en hann tricolor Etter høyt premierte, friske og godlynte foreldre til salgs.Valpene er født og vokser opp i hjemmemiljø, de blir levert registrert i Nkk, vaksinert, id-merket og helse sjekket, samt valpepakker.Om du/dere skulle vert interessert så gjerne fortell hva du kan tilby hunden.Valpene er leveringsklare fra den 26.02.2023De tar imot besøk fra nå av, og befinner seg i Ål i Hallingdal.Ta kontakt pr tlf.på nr 94176059Meldinger som kun inneholder forespørsel om pris besvares ikke.

Welsh Corgi Cardigan Valp (RESERVERT) – FINN.no

Welsh Corgi Cardigan Valp (RESERVERT) | FINN torget

Vi i Kennel HenniHenka’s har en ledig guttevalp pga avbestilling, han er født 20.07.22Han er leveringsklar fra onsdag 14.september. Da er han 8 uker gammel. Han er oppvokst i stua sammen med oss og våre hunder. Han har allerede vært på flere bilturer, borte besøk og hilst på andre hunder. Dette er en sosial gutt med masse livsglede! Han leveres med:HelseattestChipVaksineValpepakkeFerdig behandlet med markkur.Ønsker du å tilby denne gutten et hjem så send oss en mail med info om deg selv, hva du kan tilby han og hva slags erfaring du har med hund! Du kan se mere av oss og våre hunder på Instagram under navnet: Kennel_hennihenkas eller på Facebook(Henriette Vangen Østvang)

welsh corgi pembroke valper, en gutt ledig. – Finn.no

Planlagte welsh corgi pembroke kull – FINN.no

Planlagte welsh corgi pembroke kull | FINN torget

Kennel Torefjell planlegger to kull med levering april, mai 2023 . Etter friske sunne foreldre med godt gemytt. Da er Fryd konstantert drektig og Ziva vil bli parret i løpet av uke 6/7Er corgi rasen for deg ta kontakt på telefon for en prat. 27 år som oppdretter av rasen.Kun seriøse henvendelser .Mob 90152801Stall og kennel Torefjell

Welsh Corgi Cardigan | FINN torget

Kennel AnalogVi har en leveringsklar jente grunnet avbestilling !Alle valpene fra oss vokser opp sammen med oss og er godt vant til hverdagens sus og dus. De blir godt sosialiserte med andre hunder og katt, og vi bruker mye tid på å forberede de på sitt fremtidige liv, som å kjøre bil, klippe negler, bade etc.Vi leverer våre valper registrert i Norsk Kennel Klub, de er vaksinerte og microshippede og leveres med helsecertifikat.*Vi søker deg som ønsker deg en livslang venn, som har tid til hunden og prioriterer den og som selv lever et aktivt liv der hunden har en fullverdig plass som familiemedlem.Litt om oss:Vi i kennel Analog har vært oppdrettere over 20 år. Vi er utdannet innen flere kynologiske felt, som ernæring, genetikk, ulike hundesporter, anatomi m.m. Vi er begge utdannede eksteriørdommere og vi er aktive i verv innen Norsk Kennel Klub. Vi tar oppdrettet vår på alvor, og bruker stort sett all vår fritid på hundene våre og oppdrettet vårt. Dette er ingen jobb, det er en lidenskap. For mer informasjon eller spørsmål vennligst kontakt oss per telefon.Christine: 48447273 / Bjørn Erling: 40223600

Keywords: corgi valp finn