Eurojackpot tv2

Eurojackpot – TV2.no

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Eurojackpot-trekning på TV 2

8. jan. 2013 — Aylar Lie og Geir Håkonsund blir programledere i TV 2. De to har fått dem glamorøse oppgaven å lede trekningen av Norsk Tippings nye spill …

Aylar Lie og Geir Håkonsund blir programledere i TV 2. De to har fått dem glamorøse oppgaven å lede trekningen av Norsk Tippings nye spill Eurojackpot.

Eurojackpot – Trekning hver tirsdag og fredag – Norsk Tipping

Eurojackpot – Trekning hver tirsdag og fredag | Norsk Tipping

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00 … Vinnersjanse 1. premie: 1:140 mill. per rekke. Vinnersjanse 2. premie: 1:7 mill. per rekke.

Eurojackpot er et lotterispill der det trekkes 5 av 50 hovedtall, og 2 av 12 stjernetall. Førstepremien går til den eller de som har de 5 rette hovedtallene og de 2 rette stjernetallene på én og samme rekke.

Eurojackpot – Slik spiller du – Norsk Tipping

Eurojackpot – Slik spiller du | Norsk Tipping

Eurojackpot er et lotterispill der det trekkes 5 av 50 hovedtall, og 2 av 12 stjernetall. Førstepremien går til den eller de som har de 5 rette hovedtallene …

Eurojackpot er et lotterispill der det trekkes 5 av 50 hovedtall, og 2 av 12 stjernetall. Førstepremien går til den eller de som har de 5 rette hovedtallene og de 2 rette stjernetallene på én og samme rekke.

Sjekk EuroJackpot-resultater og vinnertall på nettet

I (5 Tall, 2 EuroNumber), 1 Vinner, 10.000.000 €. II (5 Tall, 1 EuroNumber), 3 Vinnere, 305.861 €. III (5 Tall, 0 EuroNumber), 4 Vinnere, 129.368 €.

Sjekk EuroJackpot-resultater og vinnertall på nettet nå for den mest oppdaterte fredagstrekningen

Norsk Eurojackpot-millionær: – Det var det jeg ønska meg

Eurojackpot-millionær, Eurojackpot | Norsk Eurojackpot-millionær: – Det var det jeg ønska meg

19. feb. 2021 — Eurojackpot går ikke på TV lenger, men spenningen blir ikke borte av den grunn. … I etasjen under satt kona og så på TV2.

Eurojackpot går ikke på TV lenger, men spenningen blir ikke borte av den grunn.

Nordmann vant 3,4 millioner kroner i Eurojackpot – Nettavisen

Eurojackpot, norsk tipping | Nordmann vant 3,4 millioner kroner i Eurojackpot

23. apr. 2021 — Én norsk vinner leverte kupongen på mobil mens han kjørte gjennom Lotto-bygda Verdal som en spøk. En annen mente det var det heldigste han …

Én norsk vinner leverte kupongen på mobil mens han kjørte gjennom Lotto-bygda Verdal som en spøk. En annen mente det var det heldigste han hadde vært siden kone nummer to.

Eurojackpot-resultater | Resultater fra forrige trekning

Eurojackpot-resultatene publiseres her umiddelbart etter trekningen. Du kan se tallene fra trekningen her, inkludert detaljert informasjon om vinnere og …

Eurojackpot-resultatene publiseres her umiddelbart etter trekningen. Du kan se tallene fra trekningen her, inkludert detaljert informasjon om vinnere og premiene.

Alt om Eurojackpot – Trekning, tipperesultater og mye mer!

Her er siste trekning av Eurojackpot fra Norsk Tipping. Vi har alltid oppdaterte trekninger og resultater, hele året rundt. Bare se selv!

Siste Eurojackpot-trekning – Lottotallene

Her er siste trekning av Eurojackpot fra Norsk Tipping. … Trekningsresultatene vises på TV2 i Eurojackpot-programmet fredag kveld.

Her er siste trekning av Eurojackpot fra Norsk Tipping. Vi har alltid oppdaterte trekninger og resultater – hele året!

Keywords: eurojackpot tv2