Guide til Brasserie France: Meny, Beliggenhet og Mer

Brasserie Franceer en autentisk fransk restaurant som bringer smaken av Frankrike til Oslo. Med sin elegant atmosfære og deilige mat, er det et ideelt sted for en spesiell anledning eller bare en hyggelig kveld med venner og familie.

Beliggenhet

Brasserie France ligger i hjertet av Oslo og er lett tilgjengelig for både innbyggere og besøkende. Restauranten er plassert i Karl Johans gate 25, rett ved siden av Stortinget og Nationaltheatret. Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt å kombinere et besøk på Brasserie France med andre aktiviteter i Oslo.

Meny

Brasserie France tilbyr en omfattende meny med autentiske franske retter, tilberedt med ferske og nøye utvalgte ingredienser. Fra klassiske retter som escargot og bouillabaisse til moderne tolkninger av franske favoritter som andeconfit og ratatouille, er det noe for enhver smak.

Restaurantens meny er nøye utformet for å gi deg en smakfull reise gjennom Frankrikes regionale matkultur. Den inkluderer også et utvalg av nøye utvalgte franske oster og dessertretter, som crème brûlée og tarte tatin.

Måltidstilbud

I tillegg til à la carte-menyen, tilbyr Brasserie France et utvalg av måltidstilbud som passer til forskjellige anledninger. For de som ønsker å prøve flere retter, er “Le Grand Menu” et utmerket valg. Dette fem-retters måltidet tar deg med på en gastronomisk reise gjennom Frankrike, med små smaksprøver fra forskjellige regioner.

Det er også et spesielt lunsjtilbud tilgjengelig fra mandag til fredag, der gjestene kan velge mellom en appetittvekkende forrett etterfulgt av en hovedrett og et glass vin – alt til en gunstig pris.

Atmosfære

Brasserie France imponerer ikke bare med sin mat, men også med sin vennlige service og flotte atmosfære. Interiøret er klassisk og elegant, med rustikke elementer og komfortable sitteplasser. Uansett om du planlegger en romantisk middag for to eller en større feiring, vil Brasserie France imøtekomme dine behov og gi en minneverdig opplevelse.

“Å spise på Brasserie France er som å ta en pause fra virkeligheten og bli transportert til en ekte fransk brasserie i hjertet av Paris.”

– En fornøyd gjest

Reservasjoner

For å sikre deg en plass på Brasserie France, kan du enkelt foreta en reservasjon på deres nettside eller ved å ringe restauranten direkte. Legg merke til at det kan være lurt å bestille på forhånd, spesielt i helgene eller i forbindelse med spesielle begivenheter.

Så neste gang du ønsker å oppleve ekte fransk matkultur i Oslo, bør du definitivt besøke Brasserie France. Med sin autentiske meny, sentrale beliggenhet og fantastiske atmosfære, vil du ikke bli skuffet!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Brasserie France?

Brasserie France er en fransk restaurant som serverer autentisk fransk mat og drikke. §

Hvor finner jeg Brasserie France?

Brasserie France har en filial i Oslo, Norge. Adresse: Karl Johans gate 29. §

Hvilke retter finner jeg på Brasserie France sin meny?

Brasserie France sin meny har et bredt utvalg av klassiske franske retter som bouillabaisse, coq au vin og tarte tatin. §

Kan jeg også finne vegetarianerretter på Brasserie France?

Ja, Brasserie France har også vegetariske alternativer på menyen, for eksempel ratatouille og vegetarisk quiche. §

Hva er spesialiteten til Brasserie France?

En av Brasserie France sine spesialiteter er ferske sjømatretter, som blåskjell og østers. §

Serverer Brasserie France også dessert?

Ja, Brasserie France har et utvalg av deilige desserter som crème brûlée, profiteroles og sjokoladefondant. §

Har Brasserie France en vinliste?

Ja, Brasserie France har en omfattende vinliste med et bredt spekter av franske viner, inkludert rødt, hvitt og musserende. §

Hvilke åpningstider har Brasserie France i Oslo?

Brasserie France i Oslo har åpent fra kl. 11:30 til 23:00 mandag til lørdag, og kl. 13:00 til 22:00 på søndager. §

Kan jeg også bestille take away fra Brasserie France?

Ja, Brasserie France tilbyr take away-tjenester slik at du kan nyte deres franske retter hjemme. §

Er det nødvendig å reservere bord på Brasserie France?

Det anbefales å reservere bord på forhånd, spesielt i helgene, siden Brasserie France er populær og kan være fullbooket. §-||–||–||–||-

Artiklen Guide til Brasserie France: Meny, Beliggenhet og Mer har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 31 anmeldelser