Iraki nrk

Rima Iraki – Wikipedia

Rima Iraki – Wikipedia

Rima Iraki (født 1982 i Berlin i Tyskland) er en norsk journalist og programleder for NRKs nyhetsprogram Dagsrevyen.

Rima Iraki (@barerima) • Instagram photos and videos

Programleder, NRK ‍♀️Deler utenriksnyhetene med deg · 99 posts · 4,158 followers · 1,062 following.

Rima Iraki: – – Jeg følte at jeg var litt for mye – KK

Rima Iraki: – – Jeg følte at jeg var litt for mye

23. apr. 2022 — – Jeg har vært nyhetsanker i NRK siden 2010, og flere bemerket det i starten. At færre kommenterer det nå, er et tegn på at det er akseptert.

Da Rima Iraki kom ut i arbeidslivet, var hennes første tanke at hun ikke måtte si for mye, og holde seg i bakgrunnen. Slik ble det ikke.

Rima Iraki blir ny programleder i Urix – NRK

28. mai 2021 — Rima Iraki startet journalistkarrieren sin i VG, og har jobbet som programleder i Dagsrevyen siden 2014. I 2020 og i år ledet hun TV-programmet …

NRK-profilen Rima Iraki åpner opp om sorgen – Medier24

NRK-profilen Rima Iraki åpner opp om sorgen – mistet begge nevøene

19. jul. 2022 — NRK-journalist Rima Iraki åpner for første gangen opp om hvordan hun har taklet sorgen etter at begge hennes nevøer ble drept for to år …

– I dag er det to år siden det verste og mest utenkelige skjedde, skriver NRK-journalisten på Instagram om drapet på nevøene.

Rima Iraki – Det verste og mest utenkelige skjedde – Dagbladet

Rima Iraki – Det verste og mest utenkelige skjedde

19. jul. 2022 — Journalist og programleder i NRK, Rima Iraki, åpner opp om hvordan hun har taklet sorgen etter at nevøene ble drept for to år siden.

Journalist og programleder i NRK, Rima Iraki, åpner opp om hvordan hun har taklet sorgen etter at nevøene ble drept for to år siden.

Rima Iraki – Norsk rikskringkasting (NRK) – LinkedIn

Rima Iraki. Journalist og programleder. Norsk rikskringkasting (NRK)Universitetet i Oslo (UiO). Norge. 229 følgere 228 forbindelser.

Rima Iraki mistet nevøene Mikael og Gabriel: – Fortsatt uvirkelig

Rima Iraki mistet nevøene Mikael og Gabriel: – Fortsatt uvirkelig – VG

19. jul. 2022 — Det er to år siden tobarnsmoren fra Lørenskog drepte sine to sønner Mikael (7) og Gabriel (1). Farens søster er NRK-programleder Rima Iraki. – …

Det er to år siden tobarnsmoren fra Lørenskog drepte sine to sønner Mikael (7) og Gabriel (1). Farens søster er NRK-programleder Rima Iraki. – Savnet og tomrommet er enormt, skriver hun tirsdag.

NRKs Rima Iraki mistet nevøene Mikael og Gabriel

NRKs Rima Iraki mistet nevøene Mikael og Gabriel: − Savnet og tomrommet er enormt | ABC Nyheter

20. jul. 2022 — NRK-programleder Rima Iraki opplevde alle familiers mareritt for to år siden, da to av familiens barn ble drept av sin egen mor.

Det er gått to år siden en tobarnsmor fra Lørenskog drepte sine to sønner. NRKs Rima Iraki er søster til barnas far. Nå forteller hun for første gang om opplevelsen og tapet.

Rima Iraki: – Det verste og mest utenkelige skjedde – Seher

Rima Iraki: – Det verste og mest utenkelige skjedde

19. jul. 2022 — Journalist og programleder i NRK, Rima Iraki, åpner opp om hvordan hun har taklet sorgen etter at nevøene ble drept for to år siden.

Journalist og programleder i NRK, Rima Iraki, åpner opp om hvordan hun har taklet sorgen etter at nevøene ble drept for to år siden.

Keywords: iraki nrk