Kjøp elektronikk og verktøy hos Clas Ohlson i Torvbyen, Fredrikstad – Åpningstider

Hvis du bor i Fredrikstad og er på utkikk etter elektronikk og verktøy av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn Clas Ohlson i Torvbyen. Denne butikken er kjent for sitt brede utvalg av produkter, rimelige priser og gode kundeservice. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på Clas Ohlson i Torvbyen og deres åpningstider.

Clas Ohlson i Torvbyen

Clas Ohlson er en velkjent butikkjede i Norden som spesialiserer seg på salg av elektronikk, verktøy, hjem og fritidsprodukter. Butikken i Torvbyen, Fredrikstad, er en av deres mange filialer og er et populært valg blant kunder som ønsker å handle alt de trenger, fra en pålitelig leverandør.

Clas Ohlson Torvbyen tilbyr et bredt utvalg av produkter innen kategorier som hjem, elektronikk, verktøy, kjøkkenutstyr, belysning, elektrisk installasjon og mye mer. Uansett om du trenger en ny skrutrekker, en telefonlader eller en støvsuger, kan du være trygg på at du vil finne det du trenger hos Clas Ohlson.

Åpningstider

Clas Ohlson i Torvbyen, Fredrikstad har generøse åpningstider for å sikre at kundene kan handle når det passer dem best. Butikken er åpen fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til 20:00, lørdag fra kl. 10:00 til 18:00, og søndag fra kl. 12:00 til 18:00.

Disse åpningstidene gjør det enkelt for både de som jobber og de som studerer å handle utenfor vanlig arbeidstid. Med et bredt spekter av åpningstider kan du enkelt finne et tidspunkt som passer best for deg.

Oppsummering

Clas Ohlson i Torvbyen, Fredrikstad er et ideelt sted å handle for alle som trenger elektronikk og verktøy av høy kvalitet. Med deres omfattende produktutvalg og generøse åpningstider kan du enkelt finne det du trenger når det passer deg best. Ta turen til Clas Ohlson i Torvbyen, Fredrikstad, og opplev deres gode kundeservice og rimelige priser i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Clas Ohlson i Fredrikstad Torvbyen?

Clas Ohlson ligger i Torvbyen i Fredrikstad.

Hva er åpningstidene til Torvbyen i Fredrikstad?

Åpningstidene til Torvbyen i Fredrikstad kan variere, det er best å sjekke deres nettside for oppdaterte åpningstider.

Hva er åpningstidene til Clas Ohlson i Torvbyen?

Åpningstidene til Clas Ohlson i Torvbyen kan variere, det er best å sjekke deres nettside for oppdaterte åpningstider.

Hvilke produkter selger Clas Ohlson?

Clas Ohlson selger et bredt utvalg av produkter innen elektronikk, verktøy, husholdning og mye mer.

Kan jeg handle på Clas Ohlson online?

Ja, du kan handle på Clas Ohlson online. De har også click and collect-tjeneste slik at du kan bestille online og hente i butikk.

Har Clas Ohlson i Torvbyen parkering?

Ja, Torvbyen i Fredrikstad har parkeringsplasser tilgjengelig for besøkende.

Hva er den nærmeste offentlige transporten til Torvbyen i Fredrikstad?

Torvbyen i Fredrikstad er godt betjent med offentlig transport, med bussholdeplasser i nærheten.

Hvilke andre butikker finnes i Torvbyen i Fredrikstad?

Torvbyen i Fredrikstad har et stort utvalg av butikker, inkludert klesbutikker, matbutikker, og andre spesialforretninger.

Kan jeg returnere produkter kjøpt på Clas Ohlson i Torvbyen?

Ja, du kan returnere produkter kjøpt på Clas Ohlson i Torvbyen. Sørg for å ta med kvittering.

Er Clas Ohlson i Torvbyen tilgjengelig for personer med nedsatt bevegelighet?

Ja, Clas Ohlson i Torvbyen er tilgjengelig for personer med nedsatt bevegelighet med tilrettelagte fasiliteter som heiser og rullestolramper.

Artiklen Kjøp elektronikk og verktøy hos Clas Ohlson i Torvbyen, Fredrikstad – Åpningstider har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 24 anmeldelser