Når leverer posten pakker i butikk

Pakke til hentested – få beskjed i Posten-appen eller på SMS

Når du har handler på nett, kan du velge hvor raskt du ønsker varen og hvor du ønsker varen … Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard.

Når du handler på nett, kan du selv velge hvordan du skal motta varene. Du kan velge å hente dem på Posten, i en pakkeboks eller få de levert hjem.

Leveringsalternativer for netthandel – Posten

Leveringsalternativer for netthandel

Leveringsmulighetene til Posten er fleksible i både pakkebokser, postkasser, butikker og på dør så du er sikker på å få pakken der du vil og når du vil.

Få varene levert slik du vil. Når du har handler på nett, kan du velge hvor raskt du ønsker varen og hvor du ønsker varen levert.

Vi leverer hver dag – Posten

Posten leverer hver dag

Over hele landet finnes postkontor og Post i Butikk som kan hjelpe deg med en rekke tjenester. … Skal du sende en pakke, kan den leveres inn på Posten.

Posten har svært fleksible leveringsmuligheter. Vi leverer der du ønsker, enten det er i pakkebokser, postkasser, butikker eller helt til døren din.

Tjenester på Posten

15. mar. 2016 — Jeg har en pakke på vei med sporing, og på posten sine sider står det at pakken skal komme i dag, men fortsatt så har den ikke kommet.

På Posten kan vi hjelpe deg med en rekke postale tjenester, leie en postboks, kjøpe innpakningsutstyr, hente returposer for kaffekapsler eller Fretexposen.

Post i butikk – Når får dem levert pakker? – Kvinneguiden

Når du bestiller hjemlevering kan du velge at pakken blir satt igjen. Dersom det ikke er valgt blir pakken levert til nærmeste hentested.

Når Hentes Posten I Post I Butikk? – Finanssenteret

Når Hentes Posten I Post I Butikk?

8. jun. 2018 — Står at den skal leveres til et hentepunkt (nærmeste rema 1000). Siden postmannen hadde med seg pakka da posten kjørte pakker til PIB hos …

Til dere som har erfaring med posten eller har jobbet i butikk …

Reddit – Dive into anything

3. jun. 2019 — Endringer i leveringstid på pakker innlevert på enkelte Postkontor og Post i Butikk fra 3.6.2019 (Gjelder ikke Bedriftspakke Ekspress).

Har en pakke som skulle i postkassa, men den passa ikke. Står at den skal leveres til et hentepunkt (nærmeste rema 1000). Siden postmannen hadde med …

Beregning leveringstid Post i butikk tillegg 28052019 – Bring

5. mai 2014 — Venter spent på en pakke som skal komme idag. Når pleier pakker å komme til postkontoret/post i butikk på Østlandet?

Når pleier posten å komme til butikken/postkontoret? – Skravle

Dem fleste steder blir det levert pakker på post i butikk / postkontor hver dag og … som skal leveres før helgen.dette er så dårlig.når dere leverer post …

Posten – Sjekk hvilke dager du får posten din? Vi… – Facebook

Keywords: når leverer posten pakker i butikk, servicepakke posten, posten endre leveringsadresse