Nav ansatt knivstukket

En kvinne er død etter knivstikking på Nav-kontor i Bergen. En …

En kvinne er død etter knivstikking på Nav-kontor i Bergen. En mann er siktet for drap.

20. sep. 2021 — Væpnet politi har pågrepet en person etter at to personer er blitt knivstukket på et Nav-kontor i Bergen. Ofrene er to Nav-ansatte.

Væpnet politi har pågrepet en person etter at to personer er blitt knivstukket på et Nav-kontor i Bergen. Ofrene er to Nav-ansatte.

Abdella Haji (40) dømt til 21 års forvaring for drapet på Nav …

Abdella Haji (40) dømt til 21 års forvaring for drapet på Nav-ansatt – VG

19. des. 2022 — BERGEN (VG) Mannen som var tiltalt for drap og drapsforsøk etter å ha angrepet to Nav-ansatte med kniv i Bergen, får lovens strengeste straff.

BERGEN (VG) Mannen som var tiltalt for drap og drapsforsøk etter å ha angrepet to Nav-ansatte med kniv i Bergen, får lovens strengeste straff.

Nav-angrepet: Avdelingsleder Marianne Amundsen (57) ble …

Nav-angrepet: Avdelingsleder Marianne Amundsen (57) ble drept på jobb – VG

27. sep. 2021 — BERGEN (VG) Avdelingsleder i Nav Marianne Amundsen (57) ble knivstukket på jobb i forrige uke. Hun døde av skadene hun ble påført.

BERGEN (VG) Avdelingsleder i Nav Marianne Amundsen (57) ble knivstukket på jobb i forrige uke. Hun døde av skadene hun ble påført.

Nav skal være en trygg arbeidsplass – NRK

20. sep. 2021 — En kvinne døde etter knivstikking på Nav Årstad i Bergen. … DRAMATIKK: To NAV-ansatte ble knivstukket etter et brukermøte.

Knivstukket NAV-ansatt døde – NRK Oslo og Viken

8. aug. 2013 — Den kvinnelige NAV-ansatte som ble kritisk skadet etter å ha blitt knivstukket på jobb mandag, døde torsdag kveld av skadene.

Kvinne døde av skadene etter knivangrep på Nav-kontor

Bergen, Knivstikking | Kvinne døde av skadene etter knivangrep på Nav-kontor

20. sep. 2021 — Knivstikking på Nav-kontor i Bergen endte fatalt. … En kvinne i 50-årene er bekreftet død av skadene etter knivangrepet på Nav Årstad, melder …

Knivstikking på Nav-kontor i Bergen endte fatalt.

Siktede i avhør etter drapet på Nav-ansatt – Dagsavisen

Siktede i avhør etter drapet på Nav-ansatt – Dagsavisen

20. sep. 2021 — En mann i 30-årene skal mandag ettermiddag i avhør med politiet etter at to Nav-ansatte ble knivstukket i Bergen mandag formiddag.

En mann i 30-årene skal mandag ettermiddag i avhør med politiet etter at to Nav-ansatte ble knivstukket i Bergen mandag formiddag.

To Nav-ansatte knivstukket på brukermøte – politiet ransaker …

To Nav-ansatte knivstukket på brukermøte – politiet ransaker adresse

20. sep. 2021 — To Nav-ansatte i Bergen ble fraktet til sykehus med ukjente skader etter å ha blitt knivstukket på et brukermøte mandag formiddag.

To Nav-ansatte i Bergen ble fraktet til sykehus med ukjente skader etter å ha blitt knivstukket på et brukermøte mandag formiddag.

Resett – Er sikkerheten for Nav-ansatte god nok? – Facebook

En gjerningsperson har knivstukket to ansatte på et Nav-kontor i Bergen. De er fraktet til sykehus, en gjerningsperson er pågrepet og politiet ransaker …

Et år etter Nav-drapet – Kjenner et stort ansvar – Børsen.no

Et år etter Nav-drapet – Kjenner et stort ansvar

18. okt. 2022 — Hver tredje Nav-ansatt har opplevd trusler, trakassering eller … På formiddagen 20. september i fjor ble to ansatte knivstukket av en …

Hver tredje Nav-ansatt har opplevd trusler, trakassering eller sjikane en eller flere ganger det siste året.

Keywords: nav ansatt knivstukket