Nrk fortellinger fra dusjen

Fortellinger fra dusjen – NRK TV

6. feb. 2022 — Hårete bein, ekkel svettelukt eller noen kilo for mye? Og hva hvis du er homo eller trans? En vakker film om identitet, aksept og ensomhet.

Filmstudieark – Fortellinger fra dusjen – Filmweb

Filmstudieark – Fortellinger fra dusjen

Fortellinger fra dusjen er en kort dokumentar om ungdoms opplevelser i skoledusjer og garderober over hele Norge. Filmen gir oss et innblikk i hva det i dag …

Fortellinger fra dusjen – Verdensdagen for psykisk helse

Fortellinger fra dusjen | Verdensdagen for psykisk helse

Fortellinger fra dusjen er en kort film med refleksjonsoppgaver fra NFI om ungdommens opplevelser i skolegarderober over hele Norge.

En nasjonal befolkningskampanje om psykisk folkehelse som markeres over hele landet i uke 39-42 hvert år. Bli med på laget!

Fortellinger fra dusjen – Kortfilmfestivalen

«Fortellinger fra dusjen» er en kort dokumentar som undersøker ungdoms erfaringer i skoledusjer og garderober. Sammen skaper historiene deres et bilde av en …

Fortellinger fra dusjen – Kortfilmfestivalen

Studentfilmen hennes «Leve Løten!» ble sendt på NRK og DR og ble nominert til New Nordic Generation-prisen på filmfestivalen i Haugesund. Hennes første …

Når kommer Fortellinger fra dusjen på NRK TV? – Serienytt

Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Fortellinger fra dusjen her!

Fortellinger fra dusjen – Strim

Og hva hvis du er homo eller trans? En vakker film om identitet, aksept og ensomhet. Sjangere. Livsstil. Tilbydere. NRK TV. Produksjonsår.

Fortellinger fra dusjen – Strømme online – TV-guide

Fortellinger fra dusjen – Strømme online | TV Guide

Fortellinger fra dusjen. Hårete bein, ekkel svettelukt eller noen kilo for mye? Og hva hvis du er homo eller trans? En vakker film om identitet, … Les mer …

Hårete bein, ekkel svettelukt eller noen kilo for mye? Og hva hvis du er homo eller trans? En vakker film om identitet, aksept og ensomhet.

Keywords: nrk fortellinger fra dusjen, fortellinger fra dusjen nrk