Nrk ribbe grad for grad

Ribba – grad for grad – NRK TV

Ribbespesialist Øyvind Hjelle langtidssteker juleribba i syv timer, grad for grad, minutt for minutt.

Langtidsstekt ribbe – NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon

16. des. 2016 — Har du en uvanlig tynn ribbe (2-4 cm) vil den helt sikkert oppnå en høy kjernetemperatur, ca 80 grader etter første timen i ovnen.

Slik lager du NRKs langtidsstekte ribbe – NRK Mat

16. des. 2016 — Følg «Syvtimersribba – grad for grad» minutt for minutt, og få det perfekte resultatet for julemiddagen.

NRK langtidssteker ribbe på julaften

Ribbe – NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon

Reneé Fagerhøis juleribbe – NRK Mat

Ribbe og ribbesaus – NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon

Ribbe – NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon

Keywords: nrk ribbe grad for grad, nrk ribba grad for grad