Nrk trafikk trøndelag

Trafikk i Trøndelag – NRK

714 Frøyatunnelen er stengt på grunn av trafikkulykke. Det melder Veitrafikksentralen. Ifølge politiet har ingen personer kommet til skade i ulykka.

Trafikk i Trøndelag – NRK

Fylkesveg 763 i Steinkjer er stengt ved Tangen, mellom Blinde og Valløya, på grunn av en trafikkulykke. Nødetater og entreprenør på vei, melder politiet.

Trafikk i Trøndelag – Alle artikler – NRK

Kraftige vindkast i Trøndelag: Hurtigruten lå værfast. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om vind tirsdag ettermiddag og kveld.

Trafikkulykker i Trøndelag – Alle artikler – NRK

Kvinne i 70-årene alvorlig skadd etter trafikkulykke. En kvinne er sendt til sykehus etter å ha blitt påkjørt på Rye i Trondheim. Politiet betegner ulykken som …

Politiloggen Trøndelag – NRK

De tekniske undersøkelser etter trafikkulykka på Byneset er ferdige. Veien er rydda og trafikken kan gå som normalt, opplyser politiet.

Kaos i trafikken – NRK Trøndelag

Det var trafikkaos i hele Sør-Trøndelag. Flere biler ble forlatt langs veiene, og politiet opplyser at de aldri har sett noe lignende.

NRK Trøndelag

De tekniske undersøkelser etter trafikkulykka på Byneset er ferdige. Veien er rydda og trafikken kan gå som normalt, opplyser politiet. + Vis flere.

NRK Trafikk on Twitter: “E6 Trondheim: Grilstadtunnelen …

@NRKTrafikk. E6 Trondheim: Grilstadtunnelen stengt i begge retninger. Omkjøring gamle E6 via Skogvgård. Det kan ta tid før tunnelen åpner fordi …

NRK Trøndelag – Trygg Trafikk mener det bør være påbudt…

1. nov. 2020 — Trygg Trafikk mener det bør være påbudt med hjelm på ATV. Enig? … NRK Trøndelag, profile picture. Join.

Keywords: nrk trafikk trøndelag, nrk trøndelag trafikk