Rune halseth nav

Nav-skandalen: – Raser mot staten: – Møkka lei – Dagbladet

Nav-skandalen: – Raser mot staten: – Møkka lei

10. nov. 2022 — Det sier leder i organisasjonen Nav-opprydningen, Rune Halseth, og fagleder i samme organisasjon, Rune Haaland, til Dagbladet. En internrapport …

At deler av den «hemmelige» Nav-rapporten nå er frigitt til saksøkerne i Nav-rettssaken, gir flere spørsmål enn svar, mener to av talspersonene i organisasjonen Nav-opprydningen. De to omtaler den som «forurenset DNA».

De ble stemplet som trygdesvindlere. Mange kjemper fortsatt …

De ble stemplet som trygdesvindlere. Mange kjemper fortsatt for erstatning.

27. okt. 2022 — Stuen til Rune Halseth (57) på Jessheim er blitt en operasjonssentralen for Nav-oppryddingen som hjelper hundrevis av ofre.

Stuen til Rune Halseth (57) på Jessheim er blitt en operasjonssentralen for Nav-oppryddingen som hjelper hundrevis av ofre. Selv sonet han feilaktig 75 døgn i fengsel.

Nav-offeret sonet feilaktig 85 døgn i høyrisikofengsel. Får …

Nav-offeret sonet feilaktig 85 døgn i høyrisikofengsel. Får 150.000 kroner i oppreisning.

30. aug. 2022 — Det sier Nav-offer Rune Halseth om oppreisningen for feilaktig soning blant drapsmenn. Rune Halseth (t.v.) er opprørt over oppreisningen …

– Jeg føler meg enda mer krenket når jeg får en slik latterlig sum. Det sier Nav-offer Rune Halseth om oppreisningen for feilaktig soning blant drapsmenn.

Rune (55) måtte sone med drapsmenn – det tok Nav ni dager …

Rune Halseth (55) fikk endelig telefon fra NAV: Rune (55) måtte sone med drapsmenn – det tok Nav ni dager å ringe ham å si unnskyld

7. nov. 2019 — Vi beklager sterkt den belastningen dette har vært for deg», sa Nav til Rune Halseth (55), ni dager etter at skandalen ble kjent.

«I tillegg er du blitt anmeldt og har mottatt en dom for forholdet. Vi beklager sterkt den belastningen dette har vært for deg», sa Nav til Rune Halseth (55), ni dager etter at skandalen ble kjent.

Rune Halseth | Facebook

Rune Halseth. Venner · Bilder · Videoer. Bilder. Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig. Jobb. Organisasjonen NAV-oppryddingen, profile picture.

NAV OPPRYDDINGEN: Hvem er vi

Hvem er vi | NAV OPPRYDDINGEN

Den tidligere profesjonelle danseren og blomsterbinderen Rune Halseth tok sammen med trailersjåføren Marianne Evensen og stiftet organisasjonen i 2019.

Rune Halseth: NAV-Skandalen – AVHØRT – Norske Podcaster

Rune Halseth: NAV-Skandalen – AVHØRT

Rune Halseth var en av flere hundre nordmenn som i 2019 ble utsatt for den store NAV-skandalen hvor NAV hadde feiltolket EUs trygdeforordning.

AVHØRT: Rune Halseth: NAV-Skandalen auf Apple Podcasts

Rune Halseth var en av flere hundre nordmenn som i 2019 ble utsatt for den store NAV-skandalen hvor NAV hadde feiltolket EUs trygdeforordning.

Rune Halseth var en av flere hundre nordmenn som i 2019 ble utsatt for den store NAV-skandalen hvor NAV hadde feiltolket EUs trygdeforordning. Dette fikk katastrofale følger for flere, og Halseth måtte selv sone fem måneder i et høysikkerhetsfengsel for trygdebedrageri på 300.000 kroner fordi han ha…

Nav-ofrene får hjelp av europeiske topp-advokater – Dagsavisen

Nav-ofrene får hjelp av europeiske topp-advokater – Dagsavisen

9. des. 2022 — Rune Halseth (t.v.) er styreleder i Nav-opprydningen, som representerer ofrene i trygdeskandalen. Nå har organisasjonen hentet inn juridisk …

Rettssaken mot staten er utsatt. Nå styrker ofrene i trygdeskandalen laget. Inn kommer blant andre Carl Baudenbacher, tidligere president i EFTA-domstolen.

Keywords: rune halseth nav