Vg bi

BI – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om BI på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om BI på VG

Handelshøyskolen BI – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Handelshøyskolen BI på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Handelshøyskolen BI på VG

Over halvparten strøk på BI-eksamen: – Fikk panikk – VG

25. nov. 2021 — VG har sett hvor mange som har strøket på denne eksamenen fra 2016 og frem til 2021. Tallene viser at det er flere enn normalt som strøk på …

Våren 2021 strøk 53 prosent av studentene som tok markedsføringseksamen på Handelshøyskolen BI. En uavhengig klagenemnd skal behandle saken.

BI: Data Scientist for Business – VG

BI: Data Scientist for Business

Jo Saakvitne er Lead Data Scientist i BCG og har vært med å utvikle BI sitt studie innenfor samme fag. BI ønsker flere studenter til studieprogrammet.

BI lanserer mastergrad i rettsvitenskap – VG

BI får utdanning i rettsvitenskap – VG

17. okt. 2022 — Handelshøyskolen BI har fått godkjent sin søknad om å opprette et masterprogram i jus. Skolen kan dermed tilby en fullverdig juristutdanning.

Handelshøyskolen BI har fått godkjent sin søknad om å opprette et masterprogram i jus. Skolen kan dermed tilby en fullverdig juristutdanning.

Klager etter at fire av ti BI-studenter strøk på finanseksamen – VG

21. nov. 2021 — BI-studenter klagde på en finanseksamen etter at fire av ti studenter strøk. De fikk ikke medhold. Nå skal en uavhengig klagenemnd behandle …

BI-studenter klagde på en finanseksamen etter at fire av ti studenter strøk. De fikk ikke medhold. Nå skal en uavhengig klagenemnd behandle saken.

BI – VGTV

Alle videoer se alle · 1:13. VG Nyheter · 18. sep. 2019. VG Nyheter: Har kontroll …

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

1800 BI-studenter skulle fredag eksamineres i emnet «Finansregnskap og …

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Jusstudenter krever svar om nye mastergrader – VG

Studere jus på BI? Studenter krever svar om nye mastergrader – VG

23. okt. 2022 — BI har fått tillatelse til å utdanne jurister på masternivå, og dermed er det gamle monopolet på prestisjestudiet brutt.

BI har fått tillatelse til å utdanne jurister på masternivå, og dermed er det gamle monopolet på prestisjestudiet brutt. Nå krever etablerte jusstudenter svar om fremtiden.

BI-studenter advarer mot fordommer på jus-utdanning – VG

2. nov. 2022 — BI har fått lov å opprette en mastergrad i jus. Dermed faller monopolet til UiB, UiO og UiT. Foto: Trond Solberg / VG …

Snart endres jus-utdanningene i Norge. Det har satt sinnene i kok blant studentene. Nå advarer BI-tillitsvalgt mot fordommer.

Keywords: vg bi, vg,bi