Bruk flotte merkelapper og bånd til å skape et eget moteuttrykk

De aller fleste nordmenn eier alt for mange klesplagg, og en stor andel av innholdet i garderoben samler støv. Da kan det være fornuftig å prøve å gjenbruke plagg du allerede har, ved å sy om eller gjøre andre små endringer. Å bruke plagg om igjen er godt for både lommeboken og kloden. Grunnleggende ferdigheter med symaskinen er selvfølgelig godt å ha med seg, men noen enkle merker, bånd eller etiketter kan også hjelpe deg med å skape ditt helt egne uttrykk.

Merker med ulike funksjoner

Hos en nettforhandler som ikastetikett.no kan du designe og bestille et bredt utvalg merker, bånd, klistrelapper og mye mer. De ulike produktene har forskjellige funksjoner:

  • Strykemerker brukes vanligvis til å merke barneklær og andre plagg som må vaskes ofte ved høy temperatur. Samtidig er det mulig å kjøpe strykemerker med dekorative design.
  • Selvklebende navnemerker er et annet alternativ til merking av barnetøy, sko, støvler og annet tilbehør. I tillegg kan slike merker selvfølgelig også brukes til dekorasjon.
  • Vevde bånd og etiketter er kanskje det mest passende valget når du vil gi et plagg til voksne det lille ekstra. Slike forseggjorte bånd passer godt til både omsydde og hjemmestrikkede plagg.

Et diskre komplement eller fremtredende moteuttrykk?

Bruk av etiketter, bånd og merker kan være et diskre kompliment til de andre egenskapene til plagget, men det er også mulig å plassere bånd eller merker slik at de utgjør en sentral del av uttrykket.

Vevde merker på et hjemmestrikket plagg er et godt eksempel på disse to fremgangsmåtene. Mange vil kanskje velge å plassere et vevd merke inne i plagget, som et lite budskap til den som bærer det. Imidlertid er det også fult mulig å sy fast et lite vevd merke mer synlig på utsiden av en vott, genser eller noe helt annet. Det kan bidra til å gi plaggene dine en helt egen sjel.