Finn akkurat den riktige vinen til sommerens fester

En rekke e-butikker tilbyr for tiden ganske mange forskjellige leveringsmodeller. En sikker vinner for øyeblikket er levering til en pakkebutikk, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente produktene den dagen det passer deg. Leveringsmetoden er super lett tilgjengelig, og typisk også det rimeligste alternativet for frakt.

Du bør også prøve å få bestillingen levert hjem til deg eller på arbeidsplassen din. Metoden vil stort sett være litt dyrere, men også veldig praktisk. Den mest prisbevisste fraktmetoden er utvilsomt å hente produktene selv, noe som krever at du bor i nærheten av nettbutikkens adresse.

Leveringstiden kan være ekstremt avgjørende dersom vi trenger dine nye varer i løpet av kort tid, og for det formålet er det viktig at vi dobbeltsjekker leveringstiden for den aktuelle varen.

De fleste internettselskaper lover 1 dags levering på en rekke av sine produkter, men vær oppmerksom på at det avhenger av at du bestiller før et fastsatt tidspunkt, med sikte på at de sannsynligvis skal klare å få bestillingen i posten kontor før de logistikkansatte reiser hjem.

Noen nettlager lover gratis frakt, men for det meste under forutsetning av at du bestiller for et bestemt beløp. Ellers må du ta den lettest kjøpte leveringsmetoden, som typisk – uansett om du befinner deg i nærheten av Hørsholm, Varde eller Skælskør – er å få produktene dine kjørt til et utleveringssted.

Sjekk om internettselskapet er godkjent av e-merket

Det er ganske enkelt for internettbrukere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) fra forskjellige nettbutikker og for det grunnen til at mange nettbutikker har funnet det uunngåelig å presse salgsprisene på produktene deres – for juniorer, og i tillegg også for kvinner og menn – betydelig, og til og med noen ganger utføre frakt uten kostnad.

På den annen side kan det være lønnsomt fra tid til annen å sjekke noen få e-forhandlere etter salg før du fullfører handlen, slik at du ikke er i tvil om å få den rimeligste prisen.

Du må imidlertid være så årvåken at hvis en forhandler på nettet selger de beste testvarene til en utsalgspris som kan virke uvanlig attraktiv, bør dette ofte være en pekepinn på en uredelig e-butikk. Kortkjøp er i hvert fall omfattet av en regel, som hjelper deg mot uærlige e-forhandlere.

Vi foretrekker vanligvis betaling med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker å betale regningen over lengre tid.

Før folk handler på en nettbutikk bør man på en viss måte gjennomgå e-butikkens betingelser, men dette er utvilsomt en tidkrevende oppgave.

En annen løsning kan derfor være å sjekke om nettselskapet støttes av e-merket, siden det generelt sett er en indikator på at internettselskapet overholder de danske retningslinjene, i tillegg til å sjekke nettbutikken nå og da og da av fagfolk som har mye erfaring med retningslinjene. I tillegg gir det deg mulighet for støtte dersom du støter på problemer med kjøpet.

Det anbefales også at kjøper er nøye med de mest relevante forhold som kan spille inn i forbindelse med transaksjonen, f.eks. hvilken utvekslingspolicy nettbutikken bruker. I dette forholdet er det også avgjørende at du fortsatt beholder faktura-e-posten din, slik at du til enhver tid vil kunne bevise transaksjonen, uansett om du er ute etter et produkt for en mann eller en kvinne.

En indikasjon på at internettselskapet holder seg til de etablerte reglene

Trustpilot gir alltid stabile løsninger for å tyde meningene til ganske mange tidligere brukere, og her er det nyttig at du tar en nærmere titt se selskapsvurderinger på nettet før du kjøper.

Facebook gir også ønskelige muligheter til å lære om påliteligheten til nettbutikken. Her er det en rekke internettvarehus som gir folk mulighet til å skrive en vurdering av kjøpet sitt, som skal brukes på samme måte for å bedømme tidligere kunders erfaringer.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider med utallige nettbutikker når vi publiserer selskapenes produkter, og tjener et gebyr dersom en av våre brukere foretar et kjøp.

Fakta om varer og nettvirksomhet vedlikeholdes rutinemessig, men vi ønsker ikke å ta ansvar for endringer som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte informasjonen på nettstedet.